Specialisatie: Sport

Vertaalbureau De Sleutel: specialisatie sport
Als technisch vertaalbureau weten we hoe belangrijk een juiste technische vertaling is, en dat fouten in de vertaling – bijvoorbeeld in een gebruikshandleiding, een bouwbestek, een producthandleiding – tot grote gevolgen kunnen leiden. Daarom werken we uitsluitend met ervaren en gespecialiseerde technische Engelse en Nederlandse vertalers (native speakers). Technisch vertalen zonder specifieke kennis van de materie gáát immers niet. De beste roulette en poker op onze site free real money online casino no deposit. Ga naar en ontvang grote bonussen!

Wij hebben met vertalingen op het gebied van sport een enorme expertise opgebouwd. Alle teksten over uiteenlopende vormen van sport, sportondersteuning, sportmaterialen of wetenschappelijke vertalingen op het gebied van sport kunnen wij vertalen. Een specialistische vertaling komt in nauwe samenspraak met de auteur van de tekst tot stand. Als de vertaler twijfels heeft over de brontekst, dan nemen wij contact met u op.


Strikt vertrouwelijk!

Bij elke vertaling werken we onder geheimhouding. Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsverklaring getekend en zijn zich ervan bewust dat uw stukken vertrouwelijk zijn. Wilt u daar extra zeker van zijn, dan tekenen we met alle plezier een door u opgestelde geheimhoudingsverklaring.

Een fantasiesucces, gewoon met play slots for real money maak uzelf tevreden!

 

Meer informatie over: Algemene Vertalingen, vertalingen met Specialisatie Water of Tolkdiensten