Specialisatie: Water

Vertaalbureau De Sleutel: specialisatie waterAls technisch vertaalbureau op het gebied van water weten we hoe belangrijk een juiste technische vertaling is, en dat fouten in de vertaling tot grote gevolgen kunnen leiden. Wij hebben met vertalingen op het gebied van water, hydrologie, waterkwaliteit, hydrotechniek en ander (hooggespecialiseerd) vertaalwerk met water als onderwerp een enorme expertise opgebouwd. We werken uitsluitend met ervaren en gespecialiseerde technische Engelse en Nederlandse vertalers (native speakers). Technisch vertalen zonder specifieke kennis van de materie gáát immers niet.

Wij verzorgen ook wetenschappelijke vertalingen op het gebied van water. Zo’n specialistische vertaling komt in nauwe samenspraak met de auteur van de tekst tot stand. Als de vertaler vragen of twijfels heeft over de brontekst, dan nemen wij contact met u op.
Strikt vertrouwelijk!
Bij elke vertaling werken we onder geheimhouding. Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsverklaring getekend en zijn zich ervan bewust dat uw stukken vertrouwelijk zijn. Wilt u daar extra zeker van zijn, dan tekenen we met alle plezier een door u opgestelde geheimhoudingsverklaring.

Onwerkelijke uitbetaling alleen met play slots for real money maak jezelf blij!

 

Meer informatie over: Algemene Vertalingen, vertalingen met Specialisatie Sport of Tolkdiensten