Werkwijze

Vertaalbureau De Sleutel: werkwijzeVertaalbureau De Sleutel vertaalt uw teksten Engels en Nederlands snel en vakkundig en werkt met vertalers die beschikken over affiniteit met het onderwerp. Daarnaast leveren wij tolkdiensten in alle combinaties van de talen Chinees, Nederlands en Engels.

Vertalen is een vak, goede vertalingen worden gemaakt door mensen met liefde voor taal. Mensen die niet klakkeloos woordje voor woordje omzetten, maar die de inhoud van uw tekst begrijpen door kennis van het vakgebied. Zo is er minder kans op fouten en ontstaat er een prettig leesbare tekst.

Vertaalbureau De Sleutel denkt productgericht, maar ook klantgericht. We hanteren geen gemiddelde levertermijn, maar we denken mee met onze klant. “Wanneer is de deadline van de vertaling en hoe realiseren we de vertaling binnen de deadline met behoud van kwaliteit?”. We verzorgen regelmatig vertalingen die spoed vragen. Door het werken met vertaalgeheugensoftware Trados is het terminologiebeheer consistent en het gebruik ervan kan leiden tot kortingen van het tarief.

Vertaalbureau De Sleutel gaat discreet om met uw teksten. Indien gewenst, ondertekenen wij een geheimhoudingsverklaring.